Gratulálok döntéséhez [keresztnev]! Itt találja az ígért videót, aminek címe:

Vajon az Ön vállalatát / Ügyfelét is több millió forintra büntetheti a NAV a kapcsolt vállalkozások miatt?

(feltétlen nézze végig, csak 6:01 perc hosszú)

<center><iframe src="https://www.youtube.com/embed/kB1ogwCPTrY?rel=0&autoplay=0&hd=1&showinfo=0&wmode=transparent&controls=1" width="640" height="360" frameborder="0" allowfullscreen="allowfullscreen"></iframe></center>

Ha szeretne [keresztnev] a lehető legrövidebb idő alatt
minden megtudni a kapcsolt vállalkozásokról,
akkor most itt a legjobb megoldás:
KAPCSOLT VÁLLALKOZÁS ELLENŐR CSOMAG

Kizárólag azoknak, akik gyorsan meg akarják szerezni a szükséges információkat a kapcsolt vállalkozások témakörében és képesek még ma meghozni a döntést:
16.950Ft+ÁFA helyett most 70% kedvezménnyel mindössze 4.990Ft+ÁFA:

Azért kerül csak ennyibe a Kapcsolt vállalkozás ellenőr csomag, mert szeretném megóvni Önt a súlyos milliós birságoktól.

Első lépésként ezzel a csomaggal tudok Önnek leginkább segíteni és szeretnék sokkal-sokkal többet adni, mint amit cserébe kérek.

Mit gondol, egy 4.990Ft+ÁFA befektetés megéri, hogy megtudjon mindent, amivel elkerülheti a nem várt birságokat és nyugodtan aludhasson?

Egyszerűen és érthetően megfogalmazott gyakorlati példák és esetek

Ez a csomag a jelen pillanatban elérhető legkomplexebb anyag és útmutató a kapcsolt vállalkozásokhoz, nincs más olyan összefoglaló, amely ennyire gyakorlatiasan kezelné a kapcsolt vállalkozások adóügyi buktatóit. Ha ez a tudásanyag a fejében vagy a polcán van, kincsként fog rá tekinteni, amikor egy-egy bonyolultabb üggyel kell szembenéznie:

30 pontos bírságolási ellenőrző lista

Valós esettanulmányok

Leggyakrabban feltett kérdések a kapcsolt vállalkozásokról

Kapcsolt vállalkozások megállapításához video útmutató

Döntési fa

plusz egy szuper bónusz

Nézzük meg részletesen, mit tartalmaz
a KAPCSOLT VÁLLALKOZÁS ELLENŐR CSOMAG:

30 pontos bírságolási ellenőrző lista (értéke 2.990Ft+ÁFA)

A 30 pontos ellenőrző lista tartalmazza az adott pont mellett mindig a jogszabályi hivatkozást, így utána tud nézni, melyik törvényben, rendeletben, pontosan hol kerül leírásra részleteiben a szabályozás, és ezzel a segítséggel könnyebben és gyorsabban alá tudja támasztani a véleményét.

Formátum: PDF

Esettanulmányok (értéke 2.990Ft+ÁFA)

A valódi, gyakorlati életből vett esettanulmányok világosan bemutatnak számos olyan helyzetet, amelyekre figyelnie kell. Amikor pedig Ön is találkozik a munkája során ezekkel a helyzetekkel, már ismerősként fog rájuk tekinteni.

Formátum: PDF

Leggyakrabban feltett kérdések a kapcsolt vállalkozásokról (értéke 2.990Ft+ÁFA)

Összegyűjtöttük a leggyakoribb kérdéseket, amik fel szoktak merülni a kapcsolt vállalkozásokkal kapcsolatban és minden kérdést röviden és egyszerűen megválaszoltuk és ebből született ez a dokumentum. Ha bármilyen kérdése adódna, most már nem fog válaszok nélkül maradni, csupán meg kell nyitnia ezt a PDF-et és máris tudni fogja, mit hogyan kell csinálnia.

Formátum: PDF

Kapcsolt vállalkozások megállapításához video útmutató (értéke 2.990Ft+ÁFA)

A video útmutatóból lépésről lépésre elmagyarázom, hogyan kell felmérni a kapcsolt vállalkozások körét és melyek azok a fontos kockázati pontok, amelyekre kiemelt figyelemmel szükséges lennie.

Formátum: videó

Döntési fa (értéke 2.990Ft+ÁFA)

A döntési fa egy infografika, egy térkép, amely segítségével könnyebben átláthatja a kapcsolt vállalkozások összetett fogalmát és a definíció egyes elemeit. Kinyomtatva bármilyen fontos helyzetben előveheti és demonstrálhatja ügyfele, főnöke részére a kapcsolt vállalkozás definícióját..

Formátum: PDF

2.000Ft+ÁFA értékű kedvezmény kupon (értéke 2.000Ft+ÁFA)

Nem titkolt szándékom, hogy a későbbiekben megvásárold a könyvemet, amihez egyből egy 2000Ft-os kedvezményt biztosítok.
Hogy is van ez? Kifizet 4.990Ft-ot és a következő vásárlásából jóváírunk 2000Ft-ot?
IGEN!! Mint már mondtam, sokkal-sokkal többet akarok adni, mint amennyit kérek ezért a csomagért.

Formátum: kuponkód

[keresztnev], ennyi szuper hasznos anyag egy vacsora áráért? Ugye nem akarja mindezt itt hagyni?

Szerintem felesleges tovább gondolkodnia.
Klikkeljen ide és rendelje meg most a teljes csomagot:

A KAPCSOLT VÁLLALKOZÁS ELLENŐR CSOMAGOT ITT TUDJA MEGRENDELNI


Kérje a 16.950Ft+ÁFA értékű Kapcsolt vállalkozás ellenőr csomagot 16.950Ft+ÁFA HELYETT mindössze 4.990Ft+ÁFA-ért!

Hogyan férhet hozzá az anyagokhoz?

Töltse ki az űrlapot.
Jelölje meg a fizetési módot: bankkártyával vagy átutalással tud fizetni.
Bankkártyával történő fizetés esetén azonnal hozzáfér a csomaghoz, e-mailben küldjük a hozzáférési adatokat és az elektronikus számlát.
Átutalás esetén díjbekérőt küldünk, melynek kiegyenlítését követően küldjük az elektronikus számlát.
A csomagban található anyagokat egy zárt online felületen keresztül éri el.
A megrendelés és fizetés után e-mailben fogjuk küldeni a zárt online felülethez a linket, valamint a felhasználónevet és jelszót.
Ön és munkatársai ezt követően bármikor beléphetnek a felületre és elolvashatják az anyagokat, megnézhetik a videot, illetve mindent le is lehet tölteni a számítógépükre.

Mi fog történni megrendelés után?

A megrendelést követően fog kapni egy levelet a megadott e-mail címére. Ezt a levelet figyelmesen olvassa végig, mert minden szükséges információt tartalmazni fog a megrendeléssel és utalásos fizetés esetén a fizetéssel kapcsolatban.

Ha bankkártyás fizetést választ, akkor kifizetést után rögtön megkapja a számlát és az oktatóanyaghoz hozzá is fog férni.

Utalás esetén a levélben található bankszámlaszámra utalja át a Kapcsolt vállalkozás ellenőr csomag árát. Ha megérkezett az utalás, akkor máris elküldjük számlát és a hozzáférést az oktatóanyagokhoz.

Hogyan tudok fizetni?

A fizetés átutalás, illetve bankkártyás fizetés formájában történhet. Szerintünk ez a két legkényelmesebb módja a fizetésnek.

Banki átutalásnál át kell utalnia a végösszeget a következő bankszámlára: 11705998-21296446-00000000 (OTP bank). Kedvezményezett neve: Tax Revolutions Kft.

A bankkártyás fizetés a Barion biztonságos oldalán fog történni az űrlap kitöltését követően. Ez egy magyar tulajdonú cég és a legbiztonságosabb követelményeknek megfelel.

A bankkártyás fizetés azért jó, mert a rendelést követően néhány percen belül már meg is fog érkezni a teljes oktatóanyag a rendeléskor megadott email címére.

Mindkét fizetési mód esetében fizetést követően elektronikus számlát küldünk a megrendeléskor megadott email címére.

Hogyan kapom meg a Kapcsolt vállalkozás ellenőr csomagot?

A Kapcsolt vállalkozás ellenőr csomag díjának beérkezését követően emailben elküldjük a tananyagokat tartalmazó zárt honlap linkjét és a hozzá tartozó belépési adatokat.

Garancia

100%-os PÉNZVISSZAFIZETÉSI GARANCIA – vásárlástól számított 30 napon belül!
Elégedettségi garanciát vállalok, így nem kockáztat semmit, ha nem azt kapta a csomagtól, amit elvárt, a csomag díját 100%-osan visszatérítjük a vásárlástól számított 30 napon belül.

Apróbetűs rész

Ez a megrendelés elektronikus úton megkötött szerződésnek minősül, amelyre az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. évi CVIII. törvény 5. és 6. §-ában foglaltak megfelelően irányadóak. A megrendeléstől való elállás szabályai a “távollevők között kötött szerződésekről” szóló 1999. (II.5.) Kormányrendelet hatálya alá tartoznak. A megrendelés elküldésével elfogadod a megrendelési és szerződési feltételeket.

N

100% elégedettségi garancia

A megrendelő gomb lenyomásával elfogadja az ÁSZF-et

Mennyire biztonságos a bankkártyás fizetés?

4 indok, hogy miért nem érdemes “félni” az online kártyás fizetéstől:

MINDEN banknak van “visszahívási” (szaknyelven chargeback) joga a terhelés után 24-48 óráig. Így, ha jogosulatlan terhelést lát a számláján, csk jelzi a bankjának és azon nyomban visszahívják az összeget a kártyájára.

Tehát teljesen kockázatmentes a vásárlása valójában bármilyen oldalon, mert ha bárki is több pénzt von le Öntől, mint amennyibe Ön beleegyezett, könnyedén közbe tud lépni.

Mi alapvetően tanácsadó cég vagyunk, így a hitelünk a legfontosabb. Az a legnagyobb érték számunkra, ha bízik bennünk. Nem szeretnénk eljátszani ezt a bizalmat, tehát nem is ajánlunk olyan megoldásokat, amiben nem hiszünk.

A bankkártyás fizetés a Barion biztonságos oldalán fog történni az űrlap kitöltését követően. Ez egy magyar tulajdonú cég és a legbiztonságosabb követelményeknek megfelel.

Bankkártya adataihoz mi nem férünk hozzá, nem tároljuk és nem is élünk vissza velük.

transzferaroktatas.hu | Kapcsolat | ÁSZF Adatvédelmi nyilatkozat
Minden jog fenntartva - transzferaroktatas.hu - 2017 | Készítette: salesfunnel.hu
Az online fizetést a Barion Payment Zrt. biztosítja, MNB engedély száma: H-EN-I-1064/2013