TRANSZFERÁR IRÁNYTŰ
KÖNYV ÉS MUNKAFÜZET

Gyakorlati útmutató a kapcsolt vállalkozások adózási útvesztőiben történő eligazodásához

Lakatos Zsuzsa Transzferár iránytűje segít Önnek, hogy minden fontosat megtudjon a kapcsolt vállalkozásokról és a transzferárról.

N

Könyv: 200 oldalnyi gyakorlatias magyarázat

N

Munkafüzet: 30 feladat megoldással együtt

N

Bónuszok: 13 db segédanyag (minták, táblázatok, tájékoztatók, kalkulátorok)

N

Videók: 10 db rövid (2-3 perces) tudásanyag

N

Hangoskönyv: a teljes könyv mp3-ban

Akik már olvasták a Transzferár iránytűt

Abban a könnyű helyzetben vagyok az ajánlást illetően, hogy többször is módomban állt a szerzővel együtt dolgozni. Ennek okánál fogva első kézből állíthatom, hogy az itt leírtak a törvényi előírásokon túl gyakorlati alkalmazáson is átestek, és gyakorlati tapasztalatokból is merítenek. Erre a területre nagyon kevesen merészkednek, és még kevesebbeknek van olyan magabiztosságuk e téren, mint a szerzőnek. Tankönyv ez, amelyből remélem, nemsokára nem csak azok meríthetnek, akik megvásárolják a kiadványt, hanem a közoktatásban is a képzés része lesz.

Matyóka Zoltán

Alelnöke, adószakértő, A Magyar Könyvelők Országos Egyesülete

A Transzferár iránytű nagy értéke, hogy tövéről-hegyire végigjárja a témához kapcsolódó kérdéseket. Nagy segítséget nyújt a témával most ismerkedőknek és a témában némiképp már jártas könyvelőknek, könyvvizsgálóknak egyaránt. Egy kiváló összefoglaló, lényegre törő, szemléletes példákat tartalmazó mű, sok-sok kisebb nagyobb segítséggel. Kedvencem az ügyvezetői tájékoztató. Jó szívvel és szakértelemmel ajánlom a könyvet minden szakmabelinek és/vagy a téma iránt érdeklődőnek.

Dr. Kardos Barbara

Főiskolai docens, okleveles könyvvizsgáló, BGE PSZK

Végre egy átfogó, világos, érthetően összeállított munka, amely ezt a témát feldolgozza és közérthetővé teszi minden érintett feladatát ebben a témakörben. Úgy gondolom, hogy minden gazdasági szakember, aki kapcsolt vállalkozásoknál dolgozik, kézbe kell, hogy vegye ezt a tanulmányt. Nekem nagyon hasznos olvasmány volt és a gyakorlatban is segített.

Molnár Tibor

Gazdasági vezető, CEF Invest Kft.

Maga a téma elsőre száraznak tűnhet, kicsit mindnyájan ódzkodunk tőle… a könyv olvasása során azonban sok apró részlet a helyére került. Nagyon találó a cím, hisz valóban egy iránytűt kapunk a transzferárral kapcsolatos útvesztőben, megmagyarázva, érthetővé téve az egyes fogalmakat és ok-okozati összefüggéseket. A témánkénti gyakorlati példákon keresztül érthetővé válnak a részletek, teendők. Minden számviteli, adózási szakembernek és gazdasági társaság vezetőjének el kellene olvasni ezt a hihetetlenül komplex kiadványt. Zsuzsa a tőle megszokott alapossággal tette Mindenki számára közérthetővé a transzferárazást. Kívánom, hogy minden szakemberhez és vezetőhöz eljusson, mert sok tekintetben hiánypótló kiadvány a maga komplexitásával.

Orosz Beatrix

Főkönyvelő, Eston International Zrt.

Lakatos Zsuzsa Transzferár iránytűje nemzetközi viszonylatban is hiánypótló kiadvány. Segítségével szélesebb és pontosabb rálátást szereztem a témára. Zsuzsa valóban rendkívüli tudással és tapasztalattal rendelkezik, amelyet maradéktalanul átad az olvasóinak. Ajánlom ezt az inspiráló interaktív anyagot nemcsak a könyvelő és adótanácsadó kollégáknak, hanem olyan vállalkozóknak is, akik szeretnének jobb rálátást szerezni, vagy még inkább elmélyíteni ismereteiket a transzferárazással kapcsolatban.

Janok Júlia

Szlovákiai vállalkozások szakértője

Munkám során a transzferárazással többször is találkozom. Ennek az átlátáshoz nagy segítséget nyújtott ez a könyv. Közérthető, a jogszabályokat sem kell keresgélni, a hétköznapi munkát tökéletesen segíti. Bátran merem ajánlani azoknak, akik ezzel foglalkoznak.

Huszár Anikó

Irodavezető, adótanácsadó, Ark Admin Kft.

A csomag tartalmából

Alapoktól a haladó szintig

Ha Ön még nem foglalkozott a kapcsolt vállalkozásokkal és a transzferárazással, akkor a lehető legjobb kezdet az Ön számára a Transzferár iránytű csomag. Többé nem fog gondot okozni, hogyan kezdjen neki a transzferárazási feladatainak, és nem lesz gond a jogszabályi háttér ismeretének hiánya, mert a könyv kellő alapossággal mutatja be a kapcsolt vállalkozásokat érintő adókötelezettségeket és teendőket lépésről lépésre.

Ha Ön már ismeri a területet, de még vannak olyan előírások, amelyek kihívást jelentenek, vagy éppen hallott már néhány dologról, de nem érzi úgy, hogy a kellő magabiztossággal el tud igazodni a részletekben, szintén hasznos segítség lesz a Transzferár iránytű csomag.  A legfontosabb bírságtényezők és kockázati pontok feltárásához mélységi elemzéseket és iránymutatásokat kap kézhez, melyek semmilyen más anyagban még nem kerültek ilyen teljes körűen összefoglalásra.

A könyvben számos esettanulmányt, ötletet és tippet olvashat, valamint letölthető tájékoztatók, kalkulátorok és minták biztosítják, hogy az olvasott anyagot még könnyebben tudja a gyakorlatba átültetni.

A könyvhöz kapcsolódó Munkafüzet számos példát és több mint 30 gyakorlati feladatot tartalmaz, melyek megoldását követően még magabiztosabban igazodhat el a hazai adózási rendszer egyik legösszetettebb és legnagyobb kockázatot hordozó területén.

Segítség a múltbeli és jelenlegi bírság kockázatok feltárásához

A szigorú és összetett szabályozás, a szinte évente változó előírások nyomon követése nem egyszerű feladat a könyveléssel, adózással, könyvvizsgálattal foglalkozó szakemberek számára.

A változások lekövetése érdekében a Transzferár iránytű nemcsak a jelenleg hatályos előírásokat mutatja be, hanem a teljes elévülési időn belüli időszak (2011-től) szabályozására koncentrál, hogy Ön könnyen felülvizsgálhassa akár a múltbeli eseményeket is.

Iránymutatás a több milliós büntetések elkerüléséhez

Sokszor már a kapcsolt vállalkozások beazonosítása sem egyszerű, főleg egy bonyolultabb tulajdonosi szerkezet esetében. Ha a kapcsolt vállalkozás nem kerülnek feltérképezésre, alapoktól borulhat egy vállalkozás adózása, és annyi helyen érhetik büntetések (ART., TAO., ÁFA, SZJA, KATA, KIVA, stb.), hogy akár a likviditása és a működése is veszélybe kerülhet.

Az egyik legösszetettebb feladat (és a legnagyobb adóhiányt okozó tétel) a kapcsolt vállalkozások között alkalmazott árak alátámasztása, azok piaci jellegének bizonyítása. A legtöbb kérdés a következő témákkal kapcsolatosan merül fel: hogyan kell kialakítani a módszertant és kiválasztani a módszerek közül a legjobbat, és hogyan érdemes kijelölni az összehasonlítási alapot, illetve felkutatni az összehasonlító árakat?

Kinek, mikor és milyen dokumentációt kell készítenie? A dokumentálási kötelezettség (érintettek meghatározása), a különféle nyilvántartás típusok közötti választás, az összevonási lehetőségek és kötelezettségek megállapítása, a transzferárak ledokumentálása és a nyilvántartások elkészítése szintén időigényes és összetett feladat.

A Transzferár iránytű ezeket a kulcsterületeket kezeli, bemutatja a jogszabályi hátteret, elmagyarázza annak gyakorlati alkalmazását, a különféle lehetőségek előnyeit és hátrányait, a munkafüzet példáin és gyakorlati feladatainak megoldásán keresztül ráismerhet a praxisában előforduló esetekre és felkészülhet a főnöke, ügyfele jövőbeni kérdéseire is. Előkészítettünk Önnek 10 olyan videos segítséget is, melyekben Zsuzsa magyarázza el pár percen a kockázati pontokat és jogeseteket a legfontosabb területeken, hogy megkönnyítse az eligazodást.

Folyamatos támogatás a munkája során

 • Úgy érzi, hogy szüksége lenne folyamatos kontaktusra Zsuzsával az állandóan felmerülő kérdések miatt?
 • Megkapta ezt a feladatot a cégnél, Ön készíti a transzferár nyilvántartásokat, és egyedül érzi magát?
 • Ön a felelős, hogy minden rendben legyen a transzferárakkal, és ne kapjanak bírságot?
 • Szeretné megnyugtatni saját magát és a vezetőit is egy-egy bizonytalan helyzetben?

Lehetősége van arra, hogy olyan csomagban válassza a Transzferár iránytűt, hogy évente 5 alkalommal kérdéseket tehessen fel Zsuzsának e-mailben, amiket ő fog megválaszolni Önnek a lehető legrövidebb időn belül. Keresse a Transzferár forródrótot!

A Transzferár iránytű szerzője

A Transzferár iránytű könyv és munkafüzet szerzője Lakatos Zsuzsa, a Tax Revolutions Kft. ügyvezetője.

Okleveles közgazdászként és mérlegképes könyvelőként, majd adótanácsadóként és adószakértőként szerzett több mint tíz éves tapasztalatot és gyakorlatot a nemzetközi és hazai kapcsolt vállalkozások transzferárazáshoz kapcsolódó adózási kérdéseinek megoldásában, transzferár nyilvántartások és készítésében és ellenőrzésében. Az elmúlt években több mint 80 vállalkozásnak és számos könyvelőirodának segített már szakértői csapatával együtt transzferárazási feladatok megoldásában.

Az elmúlt öt évben több mint 100 cikket publikált a témában többek között a Tax Revolutions Kft. Transzferár Blogján és az Adó Online szakportálon. 2016 tavasza óta tart egy- illetve kétnapos Transzferár workshopokat.

Ez a csomag milliókat spórolhat Önnek

Ha Ön Könyvelőként, a könyvelésért felelős Személyként nincs tisztában a kapcsolt vállalkozásokat érintő szabályokkal a megfelelő mélységben, sajnos milliókat veszíthet az Ön által könyvelt vállalkozás…

A szabályozás részletes ismerete nem várható el feltétlenül az Ügyvezetőtől, a Vezérigazgatótól, vagy a Tulajdonostól. Ha Ön nem tájékoztatja őket legalább olyan mélységben, hogy tisztában legyenek a kockázatok mértékével, nem biztos, hogy a megfelelő üzleti döntéseket tudják majd meghozni a vállalat érdekében.

Sajnos sokszor lehet olyat hallani, hogy:

„A Könyvelőm nem mondta, hogy arról is szólnom kell neki, hogy a két cégem között számláztam, vagy egy családtagom cégével kötöttem szerződést!”

Vagy éppen ezt:

„A Könyvelőm nem mondta, hogy arról is szólnom kell neki, hogy a két cégem között számláztam, vagy egy családtagom cégével kötöttem szerződést!”

Illetve akár ezt:

„Egy üzletember barátom kérdezte, hogy nálunk rendben vannak-e a transzferár nyilvántartások. Azt sem értettem, hogy miről beszél. Bár nemzetközi cégcsoport tagja vagyunk, de az anyavállalattól soha nem szólt senki, hogy erre figyelnünk kellene, a Könyvelőm sem említette.”

Milyen gondok lehetnek ebből? Például az alábbiak:

MULASZTÁSOK, HIBÁK KISZABHATÓ BÍRSÁGOK
Kapcsolt vállalkozás bejelentésének elmulasztása 

(első szerződéskötést követő 15 napon belül, kapcsolt viszony megszűnését követő 15 napon belül)

Elmulasztott bejelentésenként:

 • 500.000 Ft-ig terjedő mulasztási bírság
Szokásos piaci ár elvének megsértése

(szokásos piaci ártól eltérő ár alkalmazása a kapcsolt vállalkozásokkal)

 • Társasági adóalap módosítás elmulasztása miatt adóhiány (szokásos piaci ár és alkalmazott ár különbözete)
 • Adóhiány 50%-áig / 200%-áig terjedő adóbírság
 • Jegybanki alapkamat kétszeresének megfelelő késedelmi kamat
Transzferár nyilvántartás készítési kötelezettség elmulasztása

Transzferár nyilvántartás hiányos elkészítése

(középvállalati méretet elérő cégcsoportok esetén, tranzakciónként és évente el kell készíteni a 22/2009. PM rendeletben foglaltak szerint)

Kapcsolt vállalattal kötött szerződésenként:

 • 2.000.000 Ft-ig terjedő mulasztási bírság (első mulasztás esetén)
 • 4.000.000 Ft-ig terjedő mulasztási bírság (ismételt mulasztás esetén)
 • 8.000.000 Ft-ig terjedő mulasztási bírság (további ismételt mulasztás esetén)

Nincs ideje „egy új szakmát” megtanulni?

Ha nincs ideje a Transzferár iránytű könyvet áttanulmányozni, vagy nem szeretne elmélyedni a témában, a következőket javaslom megfontolni:

1. Bármikor kerülhet olyan helyzetbe, hogy kérdést tesznek fel Önnek a kapcsolt vállalkozásokról. Ha ott van a polcán a könyv (vagy a gépén az e-book), akkor csak előveszi: a részletes tartalomjegyzék és a tárgymutató gyors kereshetőséget biztosít a könyvben, így Ön a mindennapi munkája során is könnyen meg tudja találni az éppen aktuális témakörhöz tartozó információkat

2. Nem biztos, hogy Önnek kell végigtanulmányoznia minden részletet. A Transzferár iránytűvel úgy kitaníttathatja akár egy kollégáját is, hogy Önnek maximum a vállalat egyedi adatait szükséges átadnia a kollégának és ő elvégezheti a vizsgálatot és beszámolhat az eredményekről. Majd ezt követően közösen tudják egyeztetni a lényegi pontokat.

3. A csomaghoz számos olyan bónusz tartozik, amellyel időt spórolhat! Előre legyártott és előkészített tájékoztató anyagok, kalkulátorok, minták segíthetik a munkáját. Melyek ezek a segédanyagok? A 10 db 2-3 perces video mellett az alábbiakat érheti el a csomaghoz:

1. bónusz: Nyilatkozat minták kapcsolt vállalkozások megállapításához
2. bónusz: Kapcsolt vállalkozás nyilvántartó
3. bónusz: Mulasztási bírság kalkulátor – bejelentési kötelezettségek
4. bónusz: Ügyvezetői tájékoztató – legfontosabb kötelezettségek
5. bónusz: Ügyleti táblázat minta
6. bónusz: Adóhiány, adóbírság és késedelmi pótlék kalkulátor – szokásos piaci ár elve
7. bónusz: Ügyvezetői tájékoztató – 10 pont, ahol több milliós bírságra büntethetik
8. bónusz: Transzferár-rendeletek változásait összefoglaló táblázat
9. bónusz: Egyszerűsített transzferár nyilvántartás minta
10. bónusz: Mulasztási bírság kalkulátor – transzferár nyilvántartás
11. bónusz: Ügyvezetői tájékoztató – 5 hiba a transzferár nyilvántartásoknál
12. bónusz: Összehasonlító elemzés mintatáblázatok
13. bónusz: Önálló transzferár nyilvántartás minta

Utazás közben is végighallgathatja a tananyagot, mivel a csomaghoz bónuszként jár a teljes Transzferár iránytű könyv mp3 formátumban hangoskönyvként. Így fejezetről fejezetve tudja elsajátítani a tudást, úgy, hogy nem tölt vele plusz időt az irodában.

Nézzen bele a könyv tartalomjegyzékébe!

Rendeljen most bevezető áron!

A csomagot 2017. május 31-ig lehet elérni bevezető áron, ezt követően már csak teljes áron lehet megvásárolni. Ne maradjon le a kedvezményes árról!

A 2016. évi transzferár nyilvántartások és társasági adóbevallások határideje is legkésőbb 2017. május 31. 

Ha ezt követően eszmél fel, sajnos többszörösen is gondban lehet.

Mit tartalmaz a Transzferár iránytű csomag?

A Transzferár iránytű csomag többféle változatban is elérhető, attól függően, hogy Ön szívesebben olvas és vesz kézbe nyomtatott könyvet és munkafüzetet, vagy éppen az e-book formátumot kedveli, és azt használja szívesebben.

Ha Ön a nyomtatott formátumot választja, a könyvet és a munkafüzetet postai úton fogja megkapni, a bónuszokhoz egy zárt online felületen fog hozzájutni egy rövid regisztrációt követően.

Ha Ön az e-book formátumot választja, akkor a könyvhöz, a munkafüzethez és a bónuszokhoz is egy zárt online felületen fog hozzájutni egy rövid regisztrációt követően.

A zárt online oldalról minden anyagot egyben le is tud tölteni a laptopjára, számítógépére, a vállalat szerverére, és így internet elérés nélkül is hozzá tud férni minden anyaghoz.

Ha szüksége van Zsuzsa támogatására és segítségére, és élne a lehetőséggel, hogy a következő egy évben 5 alkalommal kérdezhet tőle e-mailben, akkor azt a csomagot válassza, amely mellett szerepel a Transzferár forródrót* is!

Ha a Transzferár forródrót keretein belül a kérdéseire szeretne 24 órán belül választ kapni, jelölje be a 24 órás válaszadás** melletti négyzetben ezt a szolgáltatást!

Elégedettségi garancia jár a Transzferár iránytű csomagok mellé, így nem kockáztat semmit, ha nem azt kapta a csomagtól, amit elvárt, a csomag díját 100%-osan visszatérítésre kerül a vásárlástól számított 30 napon belül.

Nyomtatott formátum esetén a szállítás is díjmentes!

Válasszon az alábbi csomagok közül!

Választható csomagjaink:

Ebook formátum

A csomag tartalma:


N

Transzferár iránytű könyv és munkafüzet e-book

N

13 segédanyag

N

10 rövid videó

N

Hangoskönyv (mp3)

N

10.000 Ft-os kupon

M

5 kérdés / év: nincs

Bevezető ár 2017.12.15-ig:
14.900 Ft+ÁFA

Kuponos bevezető ár 2017.12.15-ig:
12.900 Ft+ÁFA

Normál ár:
21.900 Ft+ÁFA

Kuponos normál ár:
19.900 Ft+ÁFA

M

24 órás válaszadás*:
nincs

Nyomtatott formátum

A csomag tartalma:


N

Transzferár iránytű könyv és munkafüzet

N

13 segédanyag

N

10 rövid videó

N

Hangoskönyv (mp3)

N

10.000 Ft-os kupon

M

5 kérdés / év: nincs

Bevezető ár 2017.12.15-ig:
19.900Ft+ÁFA

Kuponos bevezető ár 2017.12.15-ig:
17.900 Ft+ÁFA

Normál ár:
29.900 Ft+ÁFA

Kuponos normál ár:
27.900 Ft+ÁFA

N

24 órás válaszadás*:
+5.000 Ft+áfa

E-book formátum
+ Transzferár forródrót

A csomag tartalma:


N

Transzferár iránytű könyv és munkafüzet e-book

N

13 segédanyag

N

10 rövid videó

N

Hangoskönyv (mp3)

N

10.000 Ft-os kupon

N

5 kérdés / év

Bevezető ár 2017.12.15-ig:
21.900 Ft+ÁFA

Kuponos bevezető ár 2017.12.15-ig:
19.900 Ft+ÁFA

Normál ár:
31.900 Ft+ÁFA

Kuponos normál ár:
29.900 Ft+ÁFA

M

24 órás válaszadás*:
nincs

Nyomtatott formátum
+ Transzferár forródrót

A csomag tartalma:


N

Transzferár iránytű könyv és munkafüzet

N

13 segédanyag

N

10 rövid videó

N

Hangoskönyv (mp3)

N

10.000 Ft-os kupon

N

5 kérdés / év

Bevezető ár 2017.12.15-ig:
26.900 Ft+ÁFA

Kuponos bevezető ár 2017.12.15-ig:
24.900 Ft+ÁFA

Normál ár:
36.900 Ft+ÁFA

Kuponos normál ár:
34.900 Ft+ÁFA

N

24 órás válaszadás*:
+5.000 Ft+áfa

*Mit jelent a Forródrót szolgáltatás?

A kérdés egy adott konkrét témára vonatkozhat, melynek megválaszolása nem haladja meg a 30 percet. Amennyiben a kérdés összetett, megválaszolása több mint 30 percet igényel, vagy több kérdés kerül feltételre, Zsuzsa visszajelzése alapján tanácsadási óradíjban kerülhetnek megválaszolásra a többletkérdések vagy összetett kérdések. Általános tanácsadási óradíj: 30.000 Ft+áfa.

**Mit jelent a 24 órás válaszadás?

A zárt online felületen lévő naptárban bejelölt napokon teljesíthető szolgáltatás. Hétvége, vidéki utazás, szabadság, betegség napjait kivéve a kérdés e-mailben (zsuzsa.lakatos@taxrevolutions.hu) történő leadásától és visszaigazolásától számított 24 órán belül e-mailben vagy telefonon válaszol Lakatos Zsuzsa.

A TRANSZFERÁR IRÁNYTŰ CSOMAGOT ITT TUDJA MEGRENDELNI


Használja ki a május 31-ig tartó kedvezményes időszakot és szerezze meg most a Transzferár Iránytű könyvet, vagy ebookot 29.900Ft+ÁFA/21.900Ft+ÁFA HELYETT most mindössze 19.900Ft+ÁFA/14.900Ft+ÁFA-ért!

Hogyan férhet hozzá az elektronikus anyagokhoz?

Töltse ki az űrlapot.
Jelölje meg a fizetési módot: bankkártyával vagy átutalással tud fizetni.
Bankkártyával történő fizetés esetén azonnal hozzáfér a csomaghoz, e-mailben küldjük a hozzáférési adatokat és az elektronikus számlát.
Átutalás esetén díjbekérőt küldünk, melynek kiegyenlítését követően küldjük az elektronikus számlát.
A csomagban található anyagokat egy zárt online felületen keresztül éri el.
A megrendelés és fizetés után e-mailben fogjuk küldeni a zárt online felülethez a linket, valamint a felhasználónevet és jelszót.
Ön és munkatársai ezt követően bármikor beléphetnek a felületre és elolvashatják az anyagokat, megnézhetik a videot, illetve mindent le is lehet tölteni a számítógépükre.

Mi fog történni megrendelés után?

A megrendelést követően fog kapni egy levelet a megadott e-mail címére. Ezt a levelet figyelmesen olvassa végig, mert minden szükséges információt tartalmazni fog a megrendeléssel és utalásos fizetés esetén a fizetéssel kapcsolatban.

Ha bankkártyás fizetést választ, akkor kifizetést után rögtön megkapja a számlát és az oktatóanyaghoz hozzá is fog férni.

Utalás esetén a levélben található bankszámlaszámra utalja át a Kapcsolt vállalkozás ellenőr csomag árát. Ha megérkezett az utalás, akkor máris elküldjük számlát és a hozzáférést az oktatóanyagokhoz.

Hogyan tudok fizetni?

A fizetés átutalás, illetve bankkártyás fizetés formájában történhet. Szerintünk ez a két legkényelmesebb módja a fizetésnek.

Banki átutalásnál át kell utalnia a végösszeget a következő bankszámlára: 11705998-21296446-00000000 (OTP bank). Kedvezményezett neve: Tax Revolutions Kft.

A bankkártyás fizetés a Barion biztonságos oldalán fog történni az űrlap kitöltését követően. Ez egy magyar tulajdonú cég és a legbiztonságosabb követelményeknek megfelel.

A bankkártyás fizetés azért jó, mert a rendelést követően néhány percen belül már meg is fog érkezni a teljes oktatóanyag a rendeléskor megadott email címére.

Mindkét fizetési mód esetében fizetést követően elektronikus számlát küldünk a megrendeléskor megadott email címére.

Hogyan kapom meg a könyvet, vagy az ebookot?

Amennyiben a Transzferár Iránytű könyvet rendelte meg és ki is fizette, akkor postán fogjuk Önnek elküldeni a nyomtatott könyvet. A bónuszokat tartalmazó zárt oldal linkjét és a hozzá tartozó belépési adatokat pedig emailben fogjuk elküldeni Önnek.

Ebook vásárlása esetében a megrendelt termék díjának beérkezését követően emailben elküldjük a Transzferár Iránytű ebookot és a bónuszokat tartalmazó zárt honlap linkjét és a hozzá tartozó belépési adatokat. Ezen a felületen fog tudni hozzáférni a teljes oktatóanyaghoz.

Garancia

100%-os PÉNZVISSZAFIZETÉSI GARANCIA – vásárlástól számított 30 napon belül!
Elégedettségi garanciát vállalok, így nem kockáztat semmit, ha nem azt kapta a csomagtól, amit elvárt, a csomag díját 100%-osan visszatérítjük a vásárlástól számított 30 napon belül.

Apróbetűs rész

Ez a megrendelés elektronikus úton megkötött szerződésnek minősül, amelyre az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. évi CVIII. törvény 5. és 6. §-ában foglaltak megfelelően irányadóak. A megrendeléstől való elállás szabályai a “távollevők között kötött szerződésekről” szóló 1999. (II.5.) Kormányrendelet hatálya alá tartoznak. A megrendelés elküldésével elfogadod a megrendelési és szerződési feltételeket.

N

100% elégedettségi garancia

transzferaroktatas.hu | Kapcsolat | ÁSZF Adatvédelmi nyilatkozat
Minden jog fenntartva - transzferaroktatas.hu - 2017 | Készítette: salesfunnel.hu
Az online fizetést a Barion Payment Zrt. biztosítja, MNB engedély száma: H-EN-I-1064/2013